Toezicht

Fountain Capital is een onderdeel van Today's Group BV. Today's Group is ontstaan uit een viertal financiële dienstverleners die ieder expert zijn in hun vakgebied.

AFM

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten. De AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Today's Group heeft een vergunning van de AFM

 

De consument en onze economie zijn gebaat bij een divers aanbod van financiële diensten. Een veilige, innovatieve, betrouwbare en betrokken financiële sector levert een bijdrage aan duurzame welvaart in ons land. De Nederlandsche Bank (DNB) maakt zich hier hard voor.

Today's Group heeft een vergunning van DNB

 

Wanneer u een klacht heeft over een financieel product of een financiële dienst, kunt u terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), een initiatief van brancheorganisaties in de financiële dienst­verlening en de Consumentenbond. Kifid bemiddelt en beslist in geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Today's Group is aangesloten bij het Kifid

 

Dutch Security Institute (DSI) streeft naar een financiële sector waarin consumenten vertrouwd zaken kunnen doen. Een sector die vrij is van incidenten door professionals die regels overtreden.
Wie zaken doet met een door DSI gecertificeerde adviseur in de financiële sector, weet dat deze adviseur betrouwbaarheid en integriteit zelf ook belangrijk vindt. Daarom raadt DSI aan altijd te vragen naar een gecertificeerde medewerker bij de instelling waar u zaken wilt gaan doen.

Today's Group heeft de volgende DSI registraties:

  • Senior beleggingsadviseur en
  • Senior Vermogensbeheerder