Fountain Capital als uw vertrouwenspartner

 

 

Onze missie is om uw vermogen voor u te laten werken op een manier dat u, zonder zorgen, het leven kan leiden zoals u dat wilt.
Dat doen wij al succesvol sinds 2010, voor tientallen particulieren, ondernemers en instituties.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M.F. (Frits) Vogel

Met meer dan 28 jaar ervaring in de financiële sector is Frits Vogel Directeur en een van de oprichters van Fountain Capital Advisory dat in 2010 door overname van een klantenbestand is gestart. Frits Vogel is in 1986 begonnen bij de Kas-Associatie N.V. (Kas Bank) waar hij in de laatste jaren als geld en valutahandelaar op de treasury afdeling van de bank heeft gewerkt. Van 1995 tot 2006 werkzaam bij LODH & Cie Amsterdam. Naast de verantwoordelijkheid voor de treasury ook Directeur Global Balanced. In deze rol verantwoordelijk voor het beheer van Euro 1,5 miljard aan beleggingen in aandelen en obligaties. Vanaf januari 2004 tot 2006 werkzaam als directeur private banking van LODH & Cie. In deze functie verantwoordelijk voor de beleggingen en het relatiebeheer voor vermogende particulieren en stichtingen. In deze periode met name belegd op basis van open architectuur met een duidelijke rol voor “alternatieve” beleggingsmogelijkheden. Van 2006 tot 2010 Partner bij B & P en oprichter/eigenaar van zijn onafhankelijke adviespraktijk in Hilversum. In deze periode vooral veel onderzoek gedaan naar de toegevoegde waarde van beleggingsfondsen en de risico/rendementsverhoudingen. Opleiding HEAO bedrijfseconomie in Utrecht en geregistreerd als beleggingsadviseur bij de DSI.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

drs. M.A. (Marianne) Bruin RBA

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Marianne gemerkt dat het cliënten uiteindelijk om twee eigenschappen gaat in een vermogensbeheerder: goed kunnen luisteren en de persoonlijke doelstellingen kunnen vertalen in een solide, renderende vermogensportefeuille. Zij staat dan ook pal voor haar klanten, hecht aan een goede relatie en is open in de omgang.
Voor Fountain Capital zet Marianne ook naast het reguliere vermogensbeheer haar specialisatie Duurzaam Beleggen in. Daar heeft zij door de jaren heen een grote expertise in opgebouwd. Dat startte in 2003 door voor de SNS Bank en ASN Bank succesvol de Duurzaam Vermogensbeheertak op te zetten.

Marianne heeft vanaf 1998 o.a. gewerkt als beleggingsanalist en portfoliomanager bij Lombard Odier Darier Hentsch en als vermogensbeheerder bij de SNS Bank, SNS Securities en Bank ten Cate.
Marianne heeft de doctoraal studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam en de postdoctorale opleiding VBA aan de Vrije Universiteit. In 2013 heeft zij haar werkveld verbreed met de opleiding tot Financieel planner FFP. Bij het DSI staat zij geregistreerd als ‘Senior Vermogensbeheerder’. Wilt u meer weten over groen, verantwoord en duurzaam beleggen of haar in een gesprek beter leren kennen, stuur een mailtje of bel. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-22 97 31 87

Samenwerkende partijen

Wij werken nauw samen met een aantal vakspecialisten op het gebied van: Pensioenen, Estate planning en Fiscaal recht.
Op deze manier kunt u ook profiteren van Fountain Capitals’s uitgebreide netwerk van financiële professionals.